View Full Version : Hotkeys question


Tornado7
07 July 2007, 09:35 AM
Hi guys, I'd like to have a hotkey or a shell icon in which I can show or hide cvs, hull or to decide to hide or show a geometry... my problem is that these commands don't show in the script editor, so in wgich way can I create a button or hotkey for these commands?

thanks for any help

calmasacow
07 July 2007, 06:54 PM
you hold CTRL+SHIFT and then click on the item in the menu this will add it to the shelf.

if you need more feedback in the script editor then goto script edito and goto History>EchoAll Commands

But you will want to turn that back off when you are done becasue it slows maya down having it on.

Tornado7
07 July 2007, 06:43 AM
Ok, thanks a lot

CGTalk Moderation
07 July 2007, 06:43 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1