View Full Version : tubosmooth to instanced geometry

07 July 2007, 09:34 AM
i applied tubosmooth the original geometry and it work when rendering it..

but it doesnt work in Pflow instanced geometry??

is there a work around??

07 July 2007, 11:34 AM
Hum thats strange..
You could collapse the mesh I guess.

07 July 2007, 06:19 PM
did u try to pick the object once again

07 July 2007, 05:39 AM
i had tried repick the geometry but no chance...

07 July 2007, 10:47 AM
Collapsing your stack will probably help. But once done, there is on going back to your original mesh. Unless you make a backup of it offcourse.

07 July 2007, 11:20 AM
thats the problem my whole scene will lag like hell

07 July 2007, 11:58 AM
You might use a "mesher"-object for the particles, and apply the TurboSmooth to that...

07 July 2007, 06:17 PM
Can you post the scene? I tried a simple scene here and it works fine.

Edit: It looks like a scanline bug and the Render Iterations option. Render with MR and it works here. Or render with the iterations set and it works here, too.


CGTalk Moderation
07 July 2007, 06:17 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.