View Full Version : Black frames??


Xenophobe
06 June 2007, 02:05 AM
After rendering a short animation, I got 17 black frames from a total of 150. I'm using Maya Software with Production quality. Why is this happening? Help!

Thanks in advance!

acidream
06 June 2007, 01:46 AM
Check you render log for out of memory errors or other messages that might clue you in on what happened for those frames.

Xenophobe
06 June 2007, 01:53 AM
I've found no errors. The log looks the same for all the frames. I've noticed that after deleting some History the number of black frames diminished, but I'm still getting some.

Diabolos
06 June 2007, 07:15 AM
were the frames random? at the end? was something blocking the camera? move the time slider to the frames that cam out black and make a test render. Rerender the 17 frames in case memory was an issue.

D,

Xenophobe
06 June 2007, 09:20 AM
The frames aren't random nor at the end. Nothing is blocking the camera...

bwheels02
06 June 2007, 09:53 PM
If you render just the frame that was black by itself is it still black?

Xenophobe
06 June 2007, 10:10 PM
Yes it is. I'll show some examples soon.

CGTalk Moderation
06 June 2007, 10:10 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1