View Full Version : anybody use shake????

01 January 2003, 03:58 PM
hi i 'm from china.
i use shake AE premiere.
want make frands with all of u.!!!!!:wavey:

01 January 2003, 11:32 AM

This is the combustion forum however there is also a shake forum at CGtalk if you look for it...


01 January 2003, 10:18 AM
where i can find real shake forum, please...
sorry if bother u...

its nice to meet u too xinxin

01 January 2003, 04:09 PM
Shake is the shiz-nit, as the kids say.

However the Shake forum on CGTalk was taken down due to inactivity. hosts a fairly active list serve for Shake though.

02 February 2003, 06:46 PM
go to

02 February 2003, 07:16 AM
Hi XinXin!

Like all the others in here I use Combustion, but I have to say that the Blur in Shake Rocks!

Well nice to meet ya, and see ya in the forums!

Bye! :)

CGTalk Moderation
01 January 2006, 05:02 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.