View Full Version : accessing export parameters

03 March 2006, 09:39 PM
hi guys!

I'm wondering if there's a possibility to access the parameters of an exporter via maxscript.
I want to write a script that has still the best export parameters stored.

Instead of using the #noPrompt attribute, which uses the last settings of the exporter, I wanna tell it how to export the scene...

(script is ment to make it easier for the designers to export their great stuff to virtools)

big THX

03 March 2006, 09:35 AM
Hi Nomed,

AFAIK no. The only way is what you already know, the #noprompt option and the fact that these options are sticky.

03 March 2006, 07:15 PM
thx for ur answer... news are not only good ones.... :cry:
:cool: so I have to live with that.

thank you!

CGTalk Moderation
03 March 2006, 07:15 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.