View Full Version : AE Render-Engine


payton
01 January 2006, 10:16 AM
hi,
after trying to get gridiron x-factor running properly (not successive) im trying to use the ae render-engine instead. but after running some tests i have a few questions about that:

i tried different compositions to render. but each time when i do file collecting this happens:

screenshot (http://www.rassnik.de/screen.png)

in the "collect files" dialog-box appears:

"1 single-machine render item.
0 multiple-machine render items."

when i start the render only one computer (a different one each time) renders all the fiiles. i tried different sorts of image sequences. but nothing helped.

what im doing wrong. what kind of comps support "multiple machine renders"?

any help is much appreciated.

thanks,
payton

payton
01 January 2006, 10:33 AM
damn. solved it.
sorry for that overhasty topic.

by the way: i needed to activate the option "skip existing files" in the render settings.

payton

CGTalk Moderation
01 January 2006, 10:33 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1