View Full Version : Anyone help me with Pixie issues?


neuromancer1978
01 January 2006, 07:14 AM
I just installed the new version of Pixie, 1.5.5. Problem is that I cannot get Windows to FIND it, no matter what I do to the Environment Variables. It will not run. Aqsis runs fine, Pixie USED to run fine. This is yet another reason why I am totally going to Linux and not looking back. I am clueless and tired... I need sleep, and some painkillers.

Anyone who can offer some new light is welcome to help.
Otherwise I am gonna chuck this thing outside in the rain.

neuromancer1978
01 January 2006, 06:51 PM
So I guess I am alone with this???

Anybody?

pgp_protector
01 January 2006, 07:05 PM
So, did you throw it out in the rain ? :)

Never heard of Pixie, did you check the sourceForge Forums ?
http://sourceforge.net/forum/forum.php?forum_id=200367

This thread below is on instilation
http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=1364285&forum_id=200367

EDIT to add

FAQ Why Wont Pixie Run
http://www.george-graphics.co.uk/pixiewiki/cgi-bin/wiki.pl?WhyWontPixieRun

neuromancer1978
01 January 2006, 04:01 AM
I want to throw it out, but no I kinda need it. I checked out the sites, I'll figure something out here. Not sure if it's just this particular version and something got messed up, or what. If anything I'll re-install the previous version I had which I had running fine and wait till Pixie gets updated.

Either way I still have Aqsis which I prefer to use.

CGTalk Moderation
01 January 2006, 04:01 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1