View Full Version : 3dsmax SetKey question in pose to pose animation


Velocamonkey
11 November 2002, 12:28 PM
Okay say I have a chracter and I'm using set key (that's what it's called right?) so if you have a pose all keyed then you move on a couple of frames create another pose and then move the slider without pressing the key button this new pose isn't keyed. Okay? This is normal.

But...what if I want to move the slider and keep the pose I've just created but not actaully key it untill I'm happy with it? Is this possible?

Thanks.

BrandonD
11 November 2002, 05:29 AM
Try dragging the timeslider with the right mouse button.

CGTalk Moderation
01 January 2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1