View Full Version : TGA Alphas and Depth map shadow pass


Mr._Chuckles
10 October 2005, 06:54 PM
Hey, I'm using maya 6.5. I'm having a problem with my depth map shadows.
I've set a 32bit targa with an alpha to emulate these iron bars that cover the window. But if you look at the shadows, it actually shows that the shadow being cast is the geometry itself.
http://www.jaynicolas.com/forum_pics/DMSError.jpg

I assume I just have to set up some different shadow passes, but being a game artist... I'm not too familiar with it. :P

doms
10 October 2005, 11:06 AM
you have to use ray tracing

NUKE-CG
10 October 2005, 09:36 PM
You can use depth map shadows, if you use mental Ray with 'detail' shadow maps in the Render Globals.

CGTalk Moderation
10 October 2005, 09:36 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1