View Full Version : d1 import


thehive
03 March 2005, 07:15 PM
im using video toster (newtek) an im exporting using an avi format are there any D1 formats the shake will take the video toster creates a .rtv but shk dosent take it any ideas thanks

beaker
03 March 2005, 11:51 PM
Shake uses quicktime to read movie files. I believe quicktime only supports 4-5 really old avi codecs. Your going to have to save out the avi as something else. Probably best to make it some kind of sequential files.

thehive
03 March 2005, 02:43 PM
ive tried to make images out of the whole thing but i end up with less frames than the original video for some reason? is there sometihng im missin

thehive
03 March 2005, 03:55 PM
question which file formate going form d1 to images then back to d1 , im thik tiff or tragas

CGTalk Moderation
03 March 2005, 03:55 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1