View Full Version : symmetry problem


leonard-davi
09 September 2004, 01:32 AM
hey guy i need one help here
when i use symmetry and use edge slice the otherside simply dont repeat the cut for example
http://www.leonardodavi.com/modo/problem.JPG
i use edgeslice and cut in the left side but in the right side (red line) dont do the cut..
how i can get one perfect instance on modo ? thnx ... hugs

kursad_pileksuz
09 September 2004, 06:41 AM
there are couple of bugs regarding symmetry :( i am personally not using symmetry until there is near permanent solution to those bugs. but this one i have not seen at all.even thou when you mirror it again, it wont cut?

leonard-davi
09 September 2004, 04:44 PM
no :( some one have one solution for this ?

yog
09 September 2004, 04:52 PM
It works for me :shrug:

leonard-davi
09 September 2004, 05:02 PM
hey maybe it's because of my gforce ??? some one here have the same problem on it and use nvidia cards ?? maybe it's this ...

Nikola
09 September 2004, 05:11 PM
if theres no symmetry (when u sellect polygons) of the part u r cutting try this:

export 2 obj
load into lw modeler
delete half of the model
regain symmetry
export back 2 Modo

hope this will help :)

Dion Burgoyne
09 September 2004, 06:26 PM
The only thing that I can think of is that the object isn't symmetrical to begin with. Doing the same thing with a symmetrical object (like a unit box for instance) it was working fine for me. However deleting half the box, aligning the edge to X, 0 and mirroring would be the best way to assure symmetry.

Wyldwulf
10 October 2004, 01:52 PM
I have noticed that using the falloff on extrusions will often give you what appears to be symmetry, but really isn't and thus busts the symmetery only for the p/v/edges that are contained in that extrusion or follow it.

CGTalk Moderation
01 January 2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1