View Full Version : Problem with XSI EXP


ecas
09 September 2004, 03:41 PM
Hello
I have a problem with XSI EXP.
when I active the software I get an error message
which is "No default layout was found on the
installation directory. (C:\Softimage/XSI-EXP_3.0)"
what should I do?

I can't create new scene and I dont see anything
but the toolbar (no interface).

EdHarriss
09 September 2004, 01:42 PM
- Try choosing a layout from the layout menu
- or deleting your XSI user folder and restarting the software
- or downloading a new layout from here. http://www.grahamdclark.com/Studentresources/links/generallinks/downloads.htm

ecas
09 September 2004, 06:32 PM
Sorry for reviving the thread but
I sole the problem and anyone else has this problem
or will have this problem this will help.
- Uninstall the software.
- Install XSI EXP and when you need to select
the user folder change it to something else.
That should do the job.

btw thank EdHarriss for your help.

Altt
11 November 2004, 05:23 AM
Anyone seen a layout for 1280x800? That pack dosent have one...

CGTalk Moderation
01 January 2006, 07:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1