View Full Version : Walk Cycle in max


Namroth
08 August 2002, 03:14 AM
I have done a Walk Cycle but when I copy keys for step 2, char go back? Can you explain why and what to do?

Frinsklen
08 August 2002, 05:58 PM
Why do you COPY the keyframes? That could be your problem.
Are u using character studio?

Cheers.

DKScully
08 August 2002, 09:35 PM
look at the key in horizontal move... the bip... the cdg... has three moves: horizontal, vertical and rotation.. You should't copy the three of them, you should copy the vertical and rotation... and move your character foward...

Hope this help you...

Nemises
08 August 2002, 10:55 PM
yep, that sounds exactly it...youre X,Y co-ords are copied in the Horizontal key...exclude that , and only clone the vertical and rotation keys.

CGTalk Moderation
01 January 2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1