View Full Version : Rendered Shake Sequence Black?


Emmortal1
12 December 2003, 12:03 AM
I'm using Shake 2.51.1116 and I did a File In -> My movie in .mov format. Selected the frames I wanted to render out, which happened to be 3376-3675 and set it to render as mymovie.#.iff and set it to IFF format. When I bring the sequence into Shake through a file in node, the first frame shows up in the Node view, but in the Viewer area it is black. I cycled through the channels rgba and same thing. The information in the viewer at the top says:

Viewer1: 1.3:1 mymovie@3376 BLACK 8bit 720x480.

Any help would be greatly appreciated. I'm new to shake so just trying to figure out what's going on. Thank you,

Emmortal

arvid
12 December 2003, 09:47 AM
Did you try any other combination of formats?

CGTalk Moderation
01 January 2006, 10:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.


1