View Full Version : Stroke and alpha channel

06 June 2002, 12:07 AM
I have a targa sequence imported (straight alpha channel). I would like to have a black line outlining the edge of the alpha... kinda like how "stroke" works on masks. Is there any way to do this? Maybe some way to get "stroke" to see the alpha as a mask or something?

Right now I am applying hard edged drop shadows in opposite directions... :rolleyes:

Thanks for any help :)

Oh yeah... I am using 5.5 standard version.

06 June 2002, 01:26 AM
hmmm, i didn't get it...already the Alpha is B&W...
could u show me a sample of what do u want 2 do?

06 June 2002, 01:49 AM
Thanks for trying :)
Maybe this will help...

06 June 2002, 01:59 AM
do u own PS?...hmmm...i see u have...well
do it w/ automate command in PS...easy! :)

06 June 2002, 02:08 AM
aha...OK, that's it:

06 June 2002, 02:23 AM
I thought I had tried every freaking filter!
I just tested it, and that is exactly what I was hoping for!
You helped me in a BIG way!! THANKS MUCH!!

06 June 2002, 09:48 PM
:thumbsup: u r welcome pal

CGTalk Moderation
01 January 2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.