LC #42 Pipers Alley

View Full Version : Softimage Unit & measure distance

06-13-2002, 03:44 PM
would somebody please tell me how to measure distance between one object to the other...
and also what is exactly softimage unit....?
How is it related to Grid unit...?


06-14-2002, 09:09 AM
There's a script called "INFO DISTANCE - OBJECTS" in the netview, under Tools/Other (SCRIPT).

A SI unit is exactly what it says - A SI Unit. It can be what ever you want it to be...

CGTalk Moderation
01-13-2006, 09:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.