PDA

View Full Version : Locator shape's world Rotate position?


H2o-KiD
08-06-2011, 11:05 PM
Hey guys :) locatorShape has this input .worldPosition[] that works for translation only and no way I can get the worldSpace for rotation as well?

eek
08-07-2011, 06:12 AM
Im learning python with maya and would go via xform, something like this..

import maya.cmds as cmds

cmds.xform('locator1',q=True, ro=True, ws=True)

CGTalk Moderation
08-07-2011, 06:12 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.