PDA

View Full Version : Vray Frame Buffer: Batch Render


dmarques1177
08-04-2011, 02:49 PM
How can I batch render with the same output as the VFB ? What adjustments need to be made? Where do I click?

help

djx
08-07-2011, 01:14 PM
Do you mean with the color adjustment and frame stamp settings applied? I'm not sure, but I do not think it is possible.

David

Hamburger
08-08-2011, 09:47 AM
I think that's why they have pdplayer, the vray fb was just kind of a "rough estimate" of what your final output could possible be:

http://www.pdplayer.com/

CGTalk Moderation
08-08-2011, 09:47 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.