PDA

View Full Version : hasp ??


Ibox
11-02-2003, 12:28 AM
ok, couple of really basic questions here...

1) is this a stand alone app?
2) apon loading it stops short and says Hasp required... how do I get this app to work... where is the hasp file located and how do I get it to where it needs to be inorder that this app works... ?

Chewey
11-02-2003, 01:05 AM
Yes it's a stand alone ap. The hasp drivers are for the dongle key device which you get when you purchase the product.

Ibox
11-02-2003, 02:06 AM
ah yea, that's what I thought , and since I downloaded the wrong file for the trial of Animate4, hence getting the hasp error message haha too funny... thanks for the reply Chewy... I have just downloaded what I hope to be the right file now...

time will tell... :D

CGTalk Moderation
01-16-2006, 02:00 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.