PDA

View Full Version : Motion Blur Crashing Batch Render?


misfit7707
07-29-2011, 03:40 PM
My motion blur is crashing my batch render, I don't know why...
I tried render diagnostics, it came up with many things that have keyed visibility.

I don't know if that's the problem, though! Some of my lights also have keyed visibility, but is that really the issue?

Every time I go to batch render, it says "Rendering..." then it tells me "Render completed". I turn off motion blur and it's fine. What do I do? Is keyed visibility really the problem, or is something else at play, and why?

I'm using Mental Ray for Maya 2009.

lllcw
08-09-2011, 02:24 PM
Did u useing mentalray?Check the memory limit,motion blur may cause memory die soon! Or u can try use command line to do the batch render!

Fingus
08-10-2011, 07:01 AM
As Illcw said it could be a memory issue. I've had renders crash on me several times due to lack of memory. Motion Blur can be pretty processing intensive. How much RAM does your system have?

CGTalk Moderation
08-10-2011, 07:01 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.