PDA

View Full Version : switch_clone


tofuji
07-17-2011, 09:33 AM
I have made a XPresso to switch cloned object by MoGraph, on seviral conditions.

In this XPresso, first put clones which meet the conditions to MoGraph Selection, then only for objects in the MoGraph Selection, change value of "Modify Clone" to "100%" using effector.
As a result, cloned objects are switched to another.


Sample file, Switch by Fall Off Effector
http://www2.11moon.com/sample_files/20110717/switch_clone.mp4
http://www2.11moon.com/sample_files/20110717/switch_clone.zip

Sample file, Switch by Collision by Dynamics
http://www2.11moon.com/sample_files/20110717/switch_clone2.mp4
http://www2.11moon.com/sample_files/20110717/switch_clone2.zip

CGTalk Moderation
07-17-2011, 09:33 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.