PDA

View Full Version : Enviroment_blur


Snowcat
07-14-2011, 12:29 PM
I use Enviroment_blur node for афые glossy reflections but I can not rule out hdr background
http://pics.livejournal.com/sample_s/pic/0002csck

ClumsyFingers
07-26-2011, 12:08 AM
Hi,

Sorry, but I canīt understand the meaning o rule out. I figure out you want to hide it, if not correct me.

When i use environment blur, I usually connect the hdr image to an environment node and leave its settings at default, then i connect the environment to the environment blur and this to a mip_gamma_gain (if you are using photographic exposure) and the gamma gain node to another environment node where you can tune the background image or reflection sliders and transforms

Maybe there is a simpler workflow, but it works for me, you can make a compound of that and reuse it.

CGTalk Moderation
07-26-2011, 12:08 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.