PDA

View Full Version : replacing ik handle


Marcthur
06-12-2011, 08:01 AM
I finished my 1st rig.
I have it working great with all controls.
But I made a mistake by placing the arms IKHandle.
I connected it to the collar instead of the shoulder.
Is there a way to replace the start of the IKHandle without messing up my rig?

Thanks for tips.
Marcthur

shinyprem
06-16-2011, 04:45 AM
Hi..!
you can delete the IK handle and put the same again from the shoulder Jnt
Rgds,

Boucha
06-16-2011, 06:18 AM
try digging through the input output connection of the ikhandle in the hypergraph. however the less exploratory method could be just like what shinyprem said!

CGTalk Moderation
06-16-2011, 06:18 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.