PDA

View Full Version : Importing tracking data


vinayma
06-12-2011, 07:04 AM
Hi ,

i am vinay , i started working on Nuke software before that i used to work on After Effects for compositing , i used to track any footage in Mocha , Mochey , bojou & then i used to import tht data in to AE but i jst want to know how to import tracking data in to nuke & how to use tht ,from all these software Because these softwares are very useful for tracking, plz tell me name of plugin & everything whatevr needed to import in nuke.

Thank you

erilaz
06-17-2011, 03:38 AM
If you are using the full version of mocha (that is NOT mocha AE), you can just export tracking data to Nuk using the "Nuke ascii" format in the tracking Data export dialog.

If you need to use the corner pin instead, choose "Nuke Corner Pin".

The detail on importing from mocha to Nuke are mentioned here:
http://www.imagineersystems.com/support/Documentation/exporting-tracks

CGTalk Moderation
06-17-2011, 03:38 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.