PDA

View Full Version : Smooth Mesh Preview Problem


DronaldJosh
06-04-2011, 07:55 PM
Hello,

I am having a problem where 1 piece of geometry does not change to a smooth mesh preview when I hit the hotkey 3, the message, "subdivDisplaySmoothness -smoothness 3;" still comes up upon changing it. Hitting hotkey 2 doesn't work either; although, when it is changed to "subdivDisplaySmoothness -smoothness 2;" the wire frame shows up when you de-select the geometry, as does with any other piece. Any suggestions to what has happened here?

Thanks,

Josh

rapsalands
06-06-2011, 04:41 PM
i solved a similar query few days back, hope u are looking for the same.

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?f=88&t=982013

DronaldJosh
06-07-2011, 03:10 AM
Funny, I was in class and asked the teacher when I checked your reply. Good timing, thanks a lot! Somehow I must have disabled that.. mesh attributes were disabled completely and also the mesh value was at 0, ha, love it when Maya gives you troubles!

Thanks again,

Josh

CGTalk Moderation
06-07-2011, 03:10 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.