PDA

View Full Version : TP Group change issue


deepshade
05-14-2011, 09:41 AM
Set group change to age
1 second

particles don't appear to change group when 1 second old

Darter
05-14-2011, 11:23 AM
That's because a randomized value is going from the Range Mapper to the Compare node. If you disconnect the Subtract node input, a constant value goes to the Range Mapper and each particle changes groups when 30 frames old.

deepshade
05-14-2011, 11:42 AM
Thanks

Not good for a preset!

Darter
05-14-2011, 12:08 PM
No, it's not working as expected. I think the Add node is supposed to be a Multiply node. The Variation value then makes sense.

CGTalk Moderation
05-14-2011, 12:08 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.