PDA

View Full Version : why jpg texture can not be rendered?


HYC
06-05-2002, 06:44 AM
why?

show me a reason.

a bug?

thank u

Atyss
06-05-2002, 03:04 PM
I'm not sure, but maybe it has to do with the fact that you use jpeg format. Convert your image to PIC, TGA, TIFF or PSD.

Jpeg is good only for web.


Hope this helps
Salutations - Cheers
Bernard Lebel

dmonk
06-05-2002, 04:46 PM
jpegs work as texture I always use them.

Maybe you are rendering the wrong pass.

HYC
06-06-2002, 04:20 AM
thank u very much

I use this jpg textue in other scenes,it can work

but there only one pass

why?

thanks

CGTalk Moderation
01-13-2006, 08:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.