PDA

View Full Version : bug on colors :(


YoGoLo
10-22-2003, 09:50 PM
Hi all,
I've download the free trial version of painter 8 on the corel website, I install it, then I launch and ... surprise :(

the panels are bad coloured, and it's impossible to open any picture with true colors...
If I paint on a picutre, then I save it on my HD I can see the true original colors with the lines I've just paint, with the true color...

Is anybody can give me some help please ?

[here a pic]

http://ayoglife.free.fr/tempo/bug_painter.jpg

Lunatique
10-23-2003, 04:00 AM
Check your desktop color-depth. Sometimes it gets changed without you knowing(some games do that). It happened to me before.

X-NoIsE
10-23-2003, 09:51 AM
wow!

Lunatique come! :eek:

tayete
10-23-2003, 11:14 AM
Yep, Lunatique is right. You must put your desktop at 32bit depth colours...

YoGoLo
10-23-2003, 05:13 PM
THANKS A LOT !

I don't know what can I say or do to thanks u :)

CGTalk Moderation
01-16-2006, 10:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.