PDA

View Full Version : Negating Namespaces


mccollom73
03-29-2011, 12:37 AM
Hey everyone,

When referencing in a character is there a way to not have namespaces? If not, is there a way to find the namespace, and change a script to work with that namespace? Thank you.

Josh

mccollom73
03-29-2011, 04:16 PM
I found this, but could someone elaborate more on this?

http://mayastation.typepad.com/maya-station/2009/12/character-gui-namespace-and-assets.html

Thanks.

theflash
03-29-2011, 08:35 PM
You will always need namespaces when referencing. This is to solve the clashing names from different files.

You can use file command and query reference. You can also look at namespace command. If you have a node name you can just split the the (tokenize) by ':' character to get namespace.

CGTalk Moderation
03-29-2011, 08:35 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.