PDA

View Full Version : Help Boolean 3ds max


crazycreation
03-19-2011, 04:49 PM
PLease Help I am Want to model this letter . check image

I trying doing boolean but its not working

himadrism
03-19-2011, 06:35 PM
create your text using the text option under shapes in 3ds max (i am assuming you are using 3ds max ). then convert your text shape to editable poly. cleanup the geometry if there are any unwanted vertices/ edges/ faces etc. model the cylinders & place them where they need to be as in your image. then use boolean. should work. but you might have to do a lot of cleaning up afterwards. Also i suggest you add enough edge loops on your text model before the Boolean so you dont have to do it later as that will take a lot of time.

Arrimus
03-20-2011, 04:00 AM
You could probably get away with using an opacity map and a normal map for the bump or displacement. If you're going to be rendering at that distance this would be the most efficient option.

CGTalk Moderation
03-20-2011, 04:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.