PDA

View Full Version : Deleting Bones


PEN1
02-18-2011, 11:05 PM
Hi, I was wondering if anyone knew how to delete bones. I looked online and it said to select the bones and cut to delete but it's not working for me.... Help!

Thanks

PEN1
02-19-2011, 02:21 AM
Thanks for the help.

RebelPixel
02-19-2011, 12:30 PM
you need to branch-select the bones, with middle click on the main null.
Or middle click in the explorer.

CGTalk Moderation
02-19-2011, 12:30 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.