PDA

View Full Version : Toggle


EightBit
01-21-2011, 01:52 PM
I have recently begun using Eclipse for Python Editing.
When I send commands from Eclipse to Maya, the Maya commands are working, but the Python Commands are not.
IE
cmds.select ('faceControls') # Works
mylist = ['red','blue'] # Error: list Found at: __module_not_in_the_pythonpath__

Below are my pyDev Paths.
Anyone recognize the problem?
Thanks much.

EightBit
01-21-2011, 01:55 PM
Followup:
The commands are being sent to Maya despite the error message.
Perhaps this isn't a problem?

CGTalk Moderation
01-21-2011, 01:55 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.