PDA

View Full Version : Shadows in Motion Blur


HarshalRK
01-19-2011, 03:57 PM
Hi all

just wanted to know if shadow maps can be rendered Motion blurred?
i tried with raytraced it works , but does it works with deep shadows?

Thanks
Harshall

playmesumch00ns
01-20-2011, 01:28 PM
This wants to be in the lighting forum really. Assuming you're talking about renderman, then yes deep shadows can represent motion-blurred objects.

HarshalRK
01-20-2011, 02:59 PM
hey thanks for replying, but a query does i have to add a model attribute or deep shadows by default cast motion blurred shadows?

playmesumch00ns
01-20-2011, 08:33 PM
What are you using? RenderMan Studio? RfM? The documentation will tell you. It's likely to be an option on the same node where you set shadow resolution, samples etc.

HarshalRK
01-21-2011, 03:06 PM
Thanks buddy got it, ya i was using Mayaman

CGTalk Moderation
01-21-2011, 03:06 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.