PDA

View Full Version : set initial state on emitter?


greek_fire
10-16-2003, 06:13 AM
im trying to set the initial state on some particles at frame 160 in my animation. on frame 160 i select the emitter & set the initial state.
i thought this was all i had to do, but when i rewind the initial state isn't saved. what am i forgetting? i know i've done this before...
cache issues perhaps?

Jozvex
10-16-2003, 08:45 AM
You need to select the particles themselves! Not the emitter!

:thumbsup:

CGTalk Moderation
01-16-2006, 08:00 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.