PDA

View Full Version : Maxscript Help


johnabraham
01-04-2011, 12:38 PM
Hi,

I have written a script which is being used in my Pc on the click of a buttoun.
What I want is whatever updates I do in my Pc it should also update the same thing in the other Pc which are in Networks. Like now I have a button in my Max I to use the script I created I want the same button should be updated in all the Pcs in the Network using the script I have created..

PiXeL_MoNKeY
01-04-2011, 02:59 PM
EDIT: didn't see this was a duplicate post, follow what as posted in the other thread.

-Eric

CGTalk Moderation
01-04-2011, 02:59 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.