PDA

View Full Version : Maya wont create blend shapes :(


Lexalotacus
12-17-2010, 01:07 AM
Has anyone had this problem?
I have 7 heads (so far) and am trying to add 6 blend shapes but when I select the 6 heads, then shift select the 7th and go to create deformers-blend shapes, then try to add them with the default settings nothing happens :(
I've looked all over online and it doesnt seem like anyone else has this problem... its like a ghost in maya or something.
Anyways if anyone can help I'd really appreciate it. Thanks
:beer:

Lexalotacus
12-17-2010, 01:11 AM
ok now it's letting me create the blend shapes but it's moving my original head towards the head it's blending to... ugh!!!

Stavs82
12-17-2010, 08:19 AM
Did you freeze the transforms on your blend shapes? if so this could be what is causing your issue.

CGTalk Moderation
12-17-2010, 08:19 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.