PDA

View Full Version : Maxscript Disconnecting Wire Parameters


Mike Truly
11-15-2010, 12:30 PM
I know this is a Maxscript newb question.

I am have difficulty getting wired parameters to disconnect using the UI. I see disconnecting wire parameters can be done through Maxscript, but I can't seem to get the syntax right.

paramwire.disconnect $.pos...


What's the proper syntax for specifying the Y position track in a PositionXYZ controller either by specific name or by selected?

Thanks!

JHN
11-15-2010, 03:34 PM
Haven't tried it, but I guess this should work:

paramwire.disconnect $.position.controller[#y_position].controller

-Johan

Mike Truly
11-15-2010, 03:45 PM
Thanks very much Johan... I'll give it a try.

CGTalk Moderation
11-15-2010, 03:45 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.