PDA

View Full Version : getting core count of machine?


cgbeige
11-07-2010, 09:02 PM
I'm trying to add an optimize settings command to my V-Ray Tuner script, and making bucket size depending on user CPU core count. Is there a way to get this value for cores (with hyperthreading?)

ginodauri
11-07-2010, 09:12 PM
Maybe

threadCount -q -n ;

cgbeige
11-07-2010, 10:42 PM
ya, that works. thanks

CGTalk Moderation
11-07-2010, 10:42 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.