PDA

View Full Version : floatSLiderGrp and changeCommand


alFrame
10-29-2010, 02:22 AM
Quick question one of you might be able to answer right away before I build a test case.

Could it be that flag -changeCommand on the floatSliderGrp has a bug in Maya 2010?

It seems that it triggers the same way as the flag -dragCommand. Meaning the code I have on -changeCommand constantly executes while dragging and not as expected on mouse button release.

It works as expected in Maya 2011...

Thanks

Alex

CGTalk Moderation
10-29-2010, 02:22 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.