PDA

View Full Version : Save/Load GUI presets


petemolinero
10-28-2010, 04:03 AM
Does anyone know how to save and load presets within a GUI?

For example, given a simple GUI with 5 integer sliders, is there a way to save out a preset setup so that when loaded it will adjust all of the sliders to the values that they were saved as?

Any ideas or help would be great!

-Pete

NaughtyNathan
10-28-2010, 10:58 AM
you need to use the optionVar command. (when the slider/control changes value is the easiest/failsafe way to do it). Check out the docs for that command and the usage examples should be obvious. shout up if not.

CGTalk Moderation
10-28-2010, 10:58 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.