PDA

View Full Version : I can't see the keyframe mark in timeline


KentYang
10-06-2010, 05:42 AM
Hi, I got a bug recently, it didn't happen before.

I set key on some models, but when I select them, I don't see any red key frame mark on the timeline. It makes it so hard to animate them.

Is it a bug? or I mis-click some button?

Thanks!

KentYang
10-06-2010, 05:59 AM
It seems that I solve the problem.

For some reason, my "Key Ticks"option was set to "Channel Box" under Perference > Time Slider Category. That makes me only see the keyframe through channel box.
I should set the option to "Active"

CGTalk Moderation
10-06-2010, 05:59 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.