PDA

View Full Version : Rendering hair in an orthographic camera?


Eng-Careless
08-30-2010, 09:31 PM
Hope the title is clear enough.
im trying to render some farm scene and im using the hair and fur mod, the problem is that the hair can't be rendered in the camera if the orthographic view is enabled, tried hair->mesh but was a bad idea rendering was causing errors, i tried scanline and mental ray, any tips please?

lo
08-31-2010, 05:36 AM
try either orthographics projection camera or if that doesn't work just a camera with a ridiculously huge lense.

CGTalk Moderation
08-31-2010, 05:36 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.