PDA

View Full Version : Raytrace reflection ( Lesser cost )


Shellfish
08-28-2010, 03:35 AM
Hi Guys! Wanted to know what are the ways that we can fake or reduce the cost of rendering a scene with raytrace reflections?

CHRiTTeR
08-28-2010, 03:57 PM
lower the reflection depth

ChrisThatGuy
08-30-2010, 03:34 PM
I agree. You might only need to set your reflection depth to 1 or 2.

d4rk3lf
09-02-2010, 03:34 PM
What app? What render?

If it is 3DS Max and scanline, there was and old trick that you turn off the antialiasing, and then in your raytrace material, under Super sampling, enable local supersampler (max 2.5 star).

That should pretty increase your render speed.

CGTalk Moderation
09-02-2010, 03:34 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.