PDA

View Full Version : FLIP NORMALS - how it works?


bratkuzynababki
08-13-2010, 11:47 AM
hi,
not sure if its a good place at that forum but...
how to use FLIP NORMALS? wen i do it from right click menu it seems to be working but dont know how make it showing objests form inside (see picutre below)

http://yfrog.com/1ggreenboxj

i work in 3ds max 2010.

would be greatfull for any help

cgboi09
08-14-2010, 05:00 AM
In your case, is a Boolean an option? - to cut the green from the red. .?

CGough
08-21-2010, 11:48 PM
if you right click the box and select "object properties" you can tick on "backface cull" this will make all normals that point away from the camera invisible and should allow you to see inside the box as long as it's normals are fliped appropriately.

saiinch
09-06-2010, 11:25 AM
try checking force 2 sided option in render parameters.

CGTalk Moderation
09-06-2010, 11:25 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.