PDA

View Full Version : how can i stop render?


arec79
08-11-2010, 06:27 PM
i am just wondering how can i stop render in maya ? do i really need to wait till its end? like now for example :) i did set too many samples and have to wait 15min, so i have time for this post :D

cgbeige
08-11-2010, 06:28 PM
the escape button is your friend.

arec79
08-11-2010, 06:32 PM
the escape button is your friend.

thx, it was so obvious hi hi hi

Darksuit
08-11-2010, 07:57 PM
@ cgbeige
speaking of hot keys... are you familar with the Mac only shortcut of "+++" ;)

if you do it, just repeat the hotkey to make it reapear. Took me a while to figure this one out when one of my students accidentally did this.

CGTalk Moderation
08-11-2010, 07:57 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.