PDA

View Full Version : Wire deformer


yogeshsherman
08-02-2010, 08:52 AM
Hi

Could anyone explain me why ,when I scale my rig which is having wire deformer,The WIRE DEFORMER looses it's influence on the vertices.How can I solve this issue.everthing is inside one scalable group include wire base curve.

Thanks

tonytouch
08-02-2010, 09:22 AM
you can connect the entire_scale of your character into the "dropoffDistance" of your wireDeformer .

the dropoffdistance is the distance around your wireCurve , which will affect the deformed-mesh .

----------
in order to have full control for the dropoffDistance , you might als want to create a "multDoubleLinear"-node

( createNode multDoubleLinear -n "my_mdl_node" )

then you connect the characterSize into the input1 , and set the input2 to the desired dropoffDistance - and connect this output into the wire1.dropoffDistance.

yogeshsherman
08-02-2010, 10:13 AM
Thanks I solved it.

CGTalk Moderation
08-02-2010, 10:13 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.