PDA

View Full Version : Camera Issue


NYYanks6083
07-28-2010, 04:49 PM
Hi All,

So i'm trying to render out single frames in Maya to make sure everything looks right before doing a long batch render, and for some reason, regardless of what camera i'm actually looking through in the UI, (I have created several in the scene) Maya will only render out through the perspective camera. Is there any way to fix this?

TaKIKO
07-29-2010, 01:09 AM
In the render settings go to the Common tab and make sure your renderable camera is set to the right one.

CGTalk Moderation
07-29-2010, 01:09 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.