PDA

View Full Version : AO rendering with frame offset?


DagMX
07-28-2010, 07:46 AM
Hey there,
i'm using maya 2011 w/ mental ray to render my scenes and have it split up into one beauty layer with all my passes and a seperate AO layer for my AO.

The problem is that the AO layer has some sort of position offset as far as I can tell. It's not even the whole frame, it's just parts that are animated (which as an animation student, is a real bummer).

if I render AO as a pass, it somehow renders with lighting information and shadows in the pass and I don't know how to get rid off it.

I'd prefer to render it in a layer anyway to cut down on render times(AO seems to kill my render times as a pass).

Any clues as to why this might be happening?


Thanks very much!

kiryha
07-28-2010, 07:50 AM
May be you have motion vectors pass enabled in beauty layer, but disable in AO layer.

CGTalk Moderation
07-28-2010, 07:50 AM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.