PDA

View Full Version : Maya render layers rendering with Backburner


joshbare
07-28-2010, 02:19 AM
I have been looking for ways to try and get Maya to spit out render layers to backburner in a way that it will render each render layer on the next available render node. Currenty it just seems to want to render all the render nodes on 1 workstation. i don't want to have to save the scene file each time as my file is not much under 2Gb and takes a long time to save...
Any help would be much appreciated,
Josh

dmbartos
08-04-2010, 08:28 PM
If you're working with Maya 2011 check out the modified BackBurner scripts I provided in the following thread. Hope this helps...

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?p=6631104#post6631104

joshbare
08-06-2010, 05:04 PM
Thank you so much for that!!!
Much appreciated :)

CGTalk Moderation
08-06-2010, 05:04 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.