PDA

View Full Version : how to hide and show nodes in hypershade?


zhenpanda
07-16-2010, 05:33 PM
if i have like a multiply divide node and i don't want to see it in the hypershade how can i hide it and still be able to get to it later on

Darksuit
07-16-2010, 05:47 PM
you can use menu item Remove from Graph and add selected from graph. All you need to do, to add the Multiple Divide node back into the scene is to Select it from the channel box via the item it is atteched to. then select Add Selected to Graph.

zhenpanda
07-16-2010, 06:59 PM
you can use menu item Remove from Graph and add selected from graph. All you need to do, to add the Multiple Divide node back into the scene is to Select it from the channel box via the item it is atteched to. then select Add Selected to Graph.

is there a command or script way to do this?

Darksuit
07-16-2010, 07:54 PM
http://download.autodesk.com/us/maya/2011help/Commands/hyperShade.html

CGTalk Moderation
07-16-2010, 07:54 PM
This thread has been automatically closed as it remained inactive for 12 months. If you wish to continue the discussion, please create a new thread in the appropriate forum.